Hanza Media
KONAČNO SE SVE ZNA

NEIZVJESNOST DO SAMOGA KRAJA Brozović donio veliku odluku, menadžer otkrio što je prevagnulo!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 31. kolovoz 2016. 21:16

Do samog kraja trajala je neizvjesnost, Marcelo Brozović bio je na korak do Chelseaja. Londonski klub i njegov Inter dogovorili su uvjete otkupa, Londončani su ponudili i Brozoviću izdašan ugovor, no hrvatski je reprezentativac ipak odlučio ostati u Interu.

- Tako je na kraju možda i najbolje. U Interu se promijenio trener Frank de Boer i javno kazao da želi Brozovića i da mu je potreban, bila je to, na neki način, stvar koja je prevagnula - rekao je Miroslav Bičanić, Brozovićev menadžer.

Antonio Conte u Chelseaju možda nije tako jako želio Brozovića, kao što ga želi De Boer u Interu, gdje će on biti gotovo standardan u veznom redu. Nizozemac, naime, najviše računa na trojac Banega - Brozović - Joao Mario.

U Chelseaju je pitanje bi li Brozović odmah bio standardan, a i Chelsea ove godine ne igra Ligu prvaka, dok je Inter barem u Europskoj ligi. Sve su to stvari koje su utjecale na odluku, uz jasno, novi, bogatiji ugovor u Interu, koji će potpisati kad se vrati s reprezentativne stanke. Potpisat će ga na četiri godine, a po njemu će Brozović postati jedan od pet-šest najbolje plaćenih igrača Intera. Kao dokaz da ga cijene i da je klubu potreban.

Tako je Brozović na kraju ipak odlučio reći "ne" klubu koji mu je san, oduvijek je maštao da igra u Chelsesaju, morat će pričekati drugu priliku. Nije isključeno da u idućim mercatima opet bude na meti Londončana ili drugih klubova iz Premiershipa. Prijelazni rok u Engleskoj traje i danas, pa se teoretski nešto još može dogoditi, no onaj tko doista želi nekog igrača, taj je već napravio sve da ga dovede, u Brozovićevu slučaju ne bi ipak trebalo biti promjena.

Linker
18. travanj 2024 13:00