Reuters / Giorgio Perottino Livepic / REUTERS
KAO GROM IZ VEDRA NEBA

NEMOGUĆA MISIJA CITYA I PSG-A! ZA ZVIJEZDU SPREMNI ISKEŠIRATI 200 MIL. EURA Bivši suigrač Mandže i Pjace teško izigrao Pepa, a sve je već bilo sređeno

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. srpanj 2017. 20:58

Ako je za vjerovati stranim medijima, Manchester City i PSG odlučili su ovog ljeta potrošiti brdo novca. Naime, kako tvrdi Yahoo Sports, oba kluba ušla su borbu za jednog od najboljih nogometaša današnjice, Brazilca Neymara.

Ipak, kako bi ga doveli u svoje redove morat će aktivirati izlaznu klauzulu u njegovom ugovoru koja iznosi vrtoglavih 200 milijuna eura. To bi značilo kako bi ovo bio najveći transfer u povijesti nogometa, naravno, ukoliko Brazilac doluči prihvatiti ponudu jednog od spomenutih klubova.

Ipak, teško da će do nekog dogovora doći obzirom kako Brazilac igra odlično u Barceloni zajedno sa Suarezom i Messijem s kojima čini ubojit trojac (MSN) Blaugrane.

Parižani su još prošlog ljeta pokušali dovesti Nemara na Park Prinčeva kada su mu bili spremni ponuditi bogat ugovor uz zanimljive bonuse, ali tada je odlučio potpisati novi ugovor s Barcelonom koji ga za Nou Camp veže do ljeta 2021. godine. Neki ovu priču vide kao način da Brazilac potpiše novi ugovor uz nešto bolje uvjete, ali to je također teško za vjerovati obzirom kako se zna da je Lionel Messi nedavno potpisao astronomski ugovor.

S druge strane izgledalo je kako je Manchester City već dogovorio novo pojačanje u liku i djelu Danija Alvesa koji je raskinuo ugovor s Juventusom nakon poraza u finalu Lige prvaka, ali izgleda kako je Brazilac u posljednji trenutak promjenio mišljenje.

Naime, prema informacijama iz francuskih medija, Dani Alves je navodno stigao u Pariz gdje bi trebao obaviti liječničke preglede i potom potisati za PSG. Još uvijek nije poznato koliko ima istine u čitavoj priči prema kojoj bi ovaj sjajni bek trebao potpisati za bogate šeike na dvije godine.

Linker
20. travanj 2024 04:51