Privatna arhiva / Privatna arhiva
VIA PORTUGAL

NEVJEROJATNO! MEDIĆEV SIN POTPISAO UGOVOR KARIJERE Svi ga osporavali, a on završio u velikanu

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. srpanj 2016. 14:34

Lovro Medić potpisao je trogodišnji ugovor s portugalskim prvoligašem Boavistom! Ta vijest jučer poslijepodne stigla je iz Portugala. Tako je sad već bivši centarfor drugoligaša Zagreba ostvario transfer života. Nakon potpisivanja ugovora, Lovro se javio:

- Presretan sam i prezadovoljan. Nadao sam se da ću jednom napraviti pravi transfer. Posebno se zahvaljujem svom menadžeru Danku Đikiću koji mi je omogućio da ostvarim ovakav transfer. Stigao sam u veliki klub, u portugalsku ligu koja je jako dobra. Naravno kako očekujem da ću se nametnuti i zaigrati za svoju novu momčad, zato sam i došao - kazao nam je Medić.

Napadač je odmah i ostao u Portugalu, jer danas su već počele pripreme Boaviste. Sretan je i tata Dražen Medić, prvi čovjek kluba iz Kranjčevićeve, sin će mu igrati u jakoj konkurenciji, u prilici je napraviti veliki iskorak u karijeri. Jedan od najosporavanijih igrača lige potpisao je ugovor karijere.

Boavista je prošle sezone zauzela 12. mjesto u prvenstvu, ali je plan za sljedeću sezonu povratak na veliku scenu. Radi se o jednom od najpopularnijih klubova u Portugalu.

Linker
14. travanj 2024 21:56