CROPIX
VELIKA BORBA ZA IVANA

NIKAD SE UZ JEDNOG HRVATSKOG NOGOMETAŠA NIJE SPOMINJAO OVOLIKI IZNOS Europski div nadmašio sve ponude uz apsolutni hrvatski rekordni transfer!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2017. 14:45

Ivan Perišić mogao bi biti jedna od najvećih zvijezda ljetnog prijelaznog roka u kojem se očekuje kako će puno velikana obilno kupovati. Iako to pokušava sakriti, Jose Mourinho strašno želi dovesti hrvatskog krilnog napadača na Old Trafford i za to je uistinu pripremio spominjanih 60 milijuna eura.

Međutim, u 'lov' su se spremili i dva velika londonska kluba, Arsenal i Chelsea, a klub sa Stamford Bridgea spreman je ponuditi više od manchesterskog velikana.

Kako piše talijanski dnevnik Corriere della Sera, Antonio Conte će iz džepa ruskog vlasnika Chelseaja, Romana Abramoviča izvući čak 65 milijuna eura što bi bio apsolutni rekord kada su u pitanju transferi hrvatskih igrača.

Budući da Inter zbog financijskog fair-playa mora napraviti veliki transfer ovoga ljeta, za očekivati je da Perišić sljedeće sezone igra na travnjacima Premiershipa, a za koji klub ostaje da vidimo.

Financijska moć 'crvenih vragova' i 'bluesa' je otprilike ista i na kraju će vjerojatno odlučiti par milijuna više s jedne ili druge strane, ukoliko naravno sam Perišić ne preferira jedan klub više od drugog.

Čeka se naravno i eventualna ponuda Arsenala, no s obzirom na to koliko su 'topnici' trošili zadnjih godina na transfere, teško je vjerovati da mogu dati financijski bolju ponudu od Uniteda i Chelseaja.


Ivan Perisic Goal HD - Cagliari 1-3 Inter - 05... by Jek09Pre

Linker
26. travanj 2024 04:54