REUTERS
ČUDESAN IZNOS

NJEMAČKI DIV RUŠI REKORD PO DRUGI PUT U SVEGA NEKOLIKO DANA? Nakon sjajnog Francuza, dolazi i raspucani ofenzivac u vrtoglavom transferu?

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 23. lipanj 2017. 22:06

Njemački prvak Bayern Munchen naciljao je navodno Yannicka Ferreiru Carrasca kao potencijalnu novu metu, donose njemački mediji.

Munchenski je klub voljan platiti gotovo 50 milijuna eura za Carrasca, inače člana madridskog Atletica. Atletico ga je kupio prije dvije godine iz francuskog Monaca za 17 milijuna eura, a ofenzivac se pokazao kao pun pogodak.

Važan je član jake španjolske ekipe, zabio je 19 pogodaka u 96 nastupa, a protekle je godine upisao i 12 nastupa u najprestižnijem klupskom natjecanju Ligi prvaka.

Reprezentativac Belgije će, ako stigne u Bavarsku, srušiti Bayernov rekord po ulaznim transferima i to samo nekoliko dana nakon što je rekord srušio Corentin Tolisso koji je došao iz Lyona za 41 milijun eura. Prethodno su Nijemci najviše platili za Javija Martineza (40 mil.eura).

Osim Carrasca, u kombinacijama za Bayern se spominje još jedan Belgijanac, radi se o Romeluu Lukakuu iz Evertona, a aktivna je i opcija s Arsenalovom zvijezdom Alexisom Sanchezom iako je teško vjerovati da će Čileanac izabrati Njemačku. Naime, prema navodima medija najbliži je Manchester Cityu.

Linker
17. travanj 2024 00:24