Reuters / Matthew Childs Livepic
JAVLJA INDEPENDENT

NOĆNA MORA ARSENALA DOBILA JE POSVE NOVU DIMENZIJU Najboljem igraču je prekipjelo: Alexis Sanchez predao je zahtjev za transferom?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. kolovoz 2017. 00:07

Arsenalovim mukama, čini se nema kraja. Samo jedan dan nakon sramotnog 4:0 poraza od Liverpoola na Anfieldu u engleskim medijima pojavile su dvije nove katastrofalne vijesti za Arsenalove navijače.

Jedna je da je Arsenal pristao prodati Alexa-Oxladea Chamberlaina Chelseaju za 35 milijuna funti odštete, a druga, još gora, da je Alexis Sanchez, ponajbolji igrač Topnika, predao zahtjev za transferom.

Shehab Khan, novinar i kolumnist Independenta, objavio je večeras na Twitteru kako je čileanski reprezentativac, čije se ime cijelog ljeta provlači u kontekstu potencijalnog transfera, predao zahtjev Arsenalovoj upravi za transferom.

Arsene Wenger ranije je u puno navrata naglašavao da Arsenal neće prodati Sancheza bez obzira na činjenicu da ovaj neće potpisati produljenje na ulasku u posljednu godinu ugovora. Arsenal je odbacio Sanchezov zahtjev za raskidom ugovora, ali čini se da će prije zatvaranja prijelaznog roka u četvrtak Arsenalovi navijači strijepiti hoće li ostati bez najboljeg strijelca...

Linker
20. travanj 2024 15:59