Bozidar Vukicevic / CROPIX / CROPIX
NIJE IŠLO

NOVI BOLAN PODBAČAJ BIVŠEG HAJDUKOVCA I NAJBOLJEG IGRAČA HNL-A Otpisali ga u novom klubu, spominje se i povratak u Hrvatsku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. travanj 2017. 20:25

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Tino Sven Sušić nalazi se na izlaznim vratima belgijskog Genka, pišu strani mediji.

Sušić je u Genk stigao iz splitskog Hajduka prošlog ljeta (za dva milijuna eura), ali nije uvjerio igrama - upisao je tek 15 nastupa u tamošnjem prvenstvu, a pritom nije upisao niti pogodak niti asistenciju. Slabijim izdanjima je donekle kumovala i ozljeda zbog koje je bio izvan stroja mjesec dana, ali se ipak očekivalo više.

Struka više ne računa na Sušića, budućnost je neizvjesna, u međuvremenu je izgubio i status reprezentativca svoje zemlje, a ranije se inače spominjao transfer u turskog velikana Fenerbahče. Ugovor s Genkom ima do 2019. godine, a tijekom četiri godine provedene u Hajduku postigao je 27 pogodaka u 134 nastupa. Pamti se i da je bio na rubu transfera u milanski Inter, ali sve je propalo u posljednji trenutak, pa je Sušić tako doživio novo razočaranje u karijeri...

Dodajmo da bosanskohercegovački mediji nagađaju kako bi se 25-godišnjak mogao vratiti u Hajduk, ali ne raspolažu detaljnijim informacijama. Sušić je, inače, svojevremeno proglašen i za najboljeg igrača Prve HNL prema izboru Sportskih Novosti osvojivši tzv. Žutu majicu.

Mario Todoric /Hanza Media
Mario Todoric /Hanza Media / CROPIX

Linker
18. travanj 2024 16:21