Reuters / Andrew Boyers / REUTERS
PROMJENE U BLAUGRANI

OD IDUĆE SEZONE, NEKA NOVA BARCELONA Procurio popis ljetnih pojačanja: Ovo su nogometaši za koje su na Nou Campu spremni iskrcati bogatstvo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. svibanj 2017. 21:49

Momčad Barcelone bi od iduće sezone mogla izgledati bitno drugačije ako je za vjerovati tamošnjem Mundo Derpotivu koji je objavio popis želja Katalonaca u nadolazećem prijelaznom roku.

Prvi na listi želja je Arsenalov bek Hector Bellerin kojeg su još prošle zime pokušali dovesti na Nou Camp obzirom kako na toj poziciji nemaju adekvatnog rješenja, a njega trenutačno pokriva Sergi Roberto. Spominjale su se i cifre od 50 milijuna eura, ali posljednje informacije govore kako su na Nou Campu za Bellerina spremni osim novca ponuditi i nekoga od trojca Rakitić, Gomes, Turan.

Osim Bellerina Katalonci bi od ljeta u svojim redovima željeli vidjeti i Thea Hernandeza, lijevog beka Alavesa, trenutno na posudbi iz Atletico Madrida. Kada je vezni red u pitanju Blaugrana je krenula u potragu za nasljednika Andresa Inieste koji je produžio ugovor, ali budućnost je također od velike važnosti.

Tu će društvo s Nou Campa morati iskeširati popriličan novac obzirom kako su prve želje PSG-ov Marco Veratti te sjajni Liverpoolov Brazilac Philippe Coutinho. Posljednje ima na ovoj listi je ono Gerarda Deulofeua koji ove sezone pruža izvanredne partije u dresu Milana, a obzirom na činjenicu da je ovaj mladi Španjolac bivši nogometaš Barce, Katalonci imaju opciju vratiti ga za 'samo' 12 milijuna eura.

Linker
23. travanj 2024 18:58