Reuters / Carl Recine / REUTERS
ŽELI SE VRATITI KUĆI

ON NE ŽELI OSTATI, A ONI GA NE ŽELE PRODATI ZA 'KIKIRIKI' Slaven Bilić i društvo glatko odbili hrpetinu novca za najzločestijeg dečka u Londonu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. siječanj 2017. 19:26

Nesportski potez Dimitrija Payeta u kojem je odbio trenirati i igrati za West Ham mogao bi se razvući u svojevrsnu sapunicu. Naime, nakon što je vodstvo 'hammersa' odlučilo ipak staviti svoju najveću zvijezdu na prodaju, krenule su i ponude, ali čini se kako Payet sigurno neće otići za malenu svotu.

Izaslanstvo Marseillea, kojeg su zastupali predsjednik kluba Jacques Henri Eyraud i sportski direktor Andoni Zubizarreta, stiglo je u London ne bi li dogovorili povratak svog nekadašnjeg igrača koji bi se rado vratio u svoju rodnu zemlju, ali Francuzi su se morali vratiti kući praznih ruku jer je vlasnik West Hama David Sullivan glatko odbio ponuđenih 28 milijuna eura.

Engleski mediji pišu kako su predstavnici Marseillea pokušavali od Sullivana izvući bilo kakav dogovor i nudili raznorazne opcije s posudbom do kraja sezone, ukoliko se Payet ispriča suigračima, menadžeru i navijačima, ali i to je odbijeno, a West Ham će se izgleda čvrsto držati onog stava od prije nekoliko dana kada su rekli da Payet ne ide nigdje ispod minimalno 35 milijuna eura.

Linker
25. travanj 2024 22:38