REUTERS/Christian Hartmann
BEZ DLAKE NA JEZIKU

OPASNO GA JE NALJUTIO NAJVEĆI TRANSFER SVIH VREMENA 'Ako je razlog njegovog odlaska iz Barcelone jer želi biti veći od Messija, onda je on idiot'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. kolovoz 2017. 19:09

Bivši izbornik reprezentacije Argentine, Angel Cappa, kratko je prokomentirao najveći transfer u povijesti nogometa, onaj Neymara iz Barcelone u PSG za vrtoglavih 222 milijuna eura. Nogometni svijet pošteno je zatresla vijest o Neymarovom odlasku s Nou Campa, a mnogi su ga optužili kako je sve učinio zbog novca i kako želi izaći iz sjene Lea Messija, ipak, Brazilac je demetirao sve te optužbe i poručio kako je poslušao srce prilikom ovog transfera.

S druge strane, bivši izbornik Gaučosa, Angel Cappa nije imao dlake na jeziku i jasno je rekao kako je ovaj potez Neymara žalostan i da je sve ućinio isključivo zbog novca i slave.

- Neymarov transfer u PSG je žalostan potez, zamijenio je posvećenost nogometu zbog gladi za novcem i slavom. On je bio značajan dio u Barceloni. Ako je razlog njegovog odlaska jer želi biti veći od Messija onda je on idiot. Ronaldo je jedan od najboljih koje sam vidio, Neymar je isto dobar, ali je Messi s druge planete.

Linker
19. travanj 2024 23:01