Barcelona
 Alex Caparros/Getty Images / Getty Images
PRETUMBAVANJA NA NOPU CAMPU

OVE SEZONE GA BAŠ NIŠTA NEĆE! VELIKA ZVIJEZDA USKORO NAPUŠTA NOU CAMP? Barcelona već pronašla spektakularnu zamjenu i to u Engleskoj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. listopad 2017. 21:49

Iako je ostala bez Neymara na početku sezone, to se pretjerano ne osjeti na igri Barcelone koja je u prvih osam kola upisala sedam pobjeda i jedan neodlučeni rezultat.

Odlično gura u prvenstvu ekipa Ernesta Valverdea, ali jedan igrač je ipak malo razočarao i kako prenose španjolski mediji, mogao bi uskoro napustiti Nou Camp.

Riječ je o Urugvajcu Luisu Suarezu koji ove sezone igra gotovo neprepoznatljivo. U Barceloni su navodno već pronašli zamjenu za njega, a to bi trebao biti ni manje ni više nego Tottenhamov Harry Kane. Ovaj sjajni napadač prva je opcija kluba s Nou Campa, a ukoliko im propadne taj posao, okrenut će se Andrei Belottiju iz Torina.

BARCELONA, SPAIN - AUGUST 07: Lionel Messi and Luis Suarez of FC Barcelona look to the stands before the Joan Gamper Trophy match between FC Barcelona and Chapecoense at Camp Nou stadium on August 7, 2017 in Barcelona, Spain. (Photo by Alex Caparros/Getty Images)
Alex Caparros/Getty Images / Getty Images
Messi i Suarez

Kada je Suarez u pitanju još uvijek nije poznato gdje bi Urugvajac mogao nataviti karijeru. Inter, United i Chelsea u prošlosti su se povezivali s Urugvajcem, pa je lako moguće da neko od spoemnutih velikana obnovi zanimanje.

Linker
24. travanj 2024 09:45