Zeljko Hajdinjak / Hanza Media / Hanza Media
RADE STRAŠAN POSAO

OVO SE DRUŠTVU S MAKSIMIRA NEĆE SVIĐATI! NA RUJEVICI OPET RADE ČUDA 'Jaki smo, a još ćemo dovesti dva ili tri pojačanja! Imamo 17 igrača na radaru'

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 22. lipanj 2017. 10:27

Damir Mišković iz Nigerije pažljivo prati kako se razvija prijelazni rok na Rujevici. Zasad se može mirno posvetiti poslovnim obvezama jer Juričić, Mance i Kek neupitno rade dobar posao. Rijeka je već dovela Hebera, Gomelta, Punčeca i Đokovića, dok su klub zasad napustili Bezjak, kojem je istekla posudba, te Andrijašević, koji je otišao u Gent.

- Franko je na koncu otišao za odličan novac, a i u njegovu je slučaju klub pokazao ozbiljnost i sposobnost pregovaranja jer je konačna odšteta značajno veća od one koje se isprva činila vrlo ozbiljnom - poručuje Mišković ne skrivajući zadovoljstvo.

Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

Otići će još neki igrači?

- Nažalost, morat će, ali to odavno znamo. Mislim da će Elez ipak završiti u Schalkeu, već je to bila gotova stvar, ali promijenio se trener, želi biti siguran da je Elez taj. Dosta igrača ima ponude, ali nigdje se ne žurimo, čekamo najbolje i za igrača i za klub, baš kao što je bilo s Frankom.

S druge strane, četvorica su novih već u svlačionici.

- Nikako nismo zaključili listu pojačanja, dovest ćemo još dvojicu ili trojicu, vidjet ćemo što ćemo točno trebati. Rekao sam vam još prije nekoliko tjedana da imamo 17 igrača na radaru, sada vidite da smo opet bili ozbiljni i brzi u poslu, a u nogometu je brzina jako važna.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A!

Linker
16. travanj 2024 21:14