Getty Images
BILA BI TO VELIKA PRIČA

OVOME SE BAŠ NITKO NIJE NADAO! ŠPANJOLCI SERVIRALI TRANSFER BOMBU Jedan od najboljih igrača Barcelone svih vremena na korak do odlaska u Italiju?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. srpanj 2017. 19:59

Ako je za vjerovati medijima u Španjolskoj, jedan od najdugovječnijih članova Barcelone, Andres Iniesta mogao bi uskoro napustiti Nou Camp. Ovaj sjajni 33-godišnji veznjak čitavu je karijeru proveu u Barceloni, ali obzirom kako mu ugovor vrijedi još godinu dana, uskoro bi mogao potražiti novu sredinu.

Španjolci donose vijest kako Iniesta nema namjeru produžiti s Kataloncima, a iduća bi destinacija mogla biti talijanski Inter. Nerazzurri namjeravaju već ovog ljeta poslati ponudu Barceloni za veznjaka što bi svakako odgovaralo Kataloncima koji bi tako u džep stavili pokoji euro od njegove prodaje.

Još uvijek nema informacije na koliko bi godina Iniesta potpisao za Inter ukoliko bi došlo do transfera, ali sigurno je kako ovaj genijalac još uvijek ima snage za odigrati koju sezonu na vrhunskom nivou berz obzira na činjenicu kako je već napunio 33 godine. Iniesta je u Barceloni proveo punih 15 godina te je upisao više od 500 nastupa.

Linker
20. travanj 2024 13:40