Aitor Alcalde/Getty Images
ČEKA SE SAMO POTVRDA

PAO JE DOGOVOR, REAL DEFINITIVNO PRODAJE JAMESA RODRIGUEZA 'Više volim da moj sin igra u drugom klubu nego da sjedi na klupi u Madridu'

Piše: HinaObjavljeno: 16. svibanj 2017. 16:07

Prema pisanju španjolskih novina čelnici Real Madrida i Manchester Uniteda dogovorili su sve detalje oko transfera Jamesa Rodrigueza na Old Trafford.

'Kraljevski klub' je pristao na 50 milijuna eura odštete, a Kolumbijac bi do kraja ovoga tjedan trebao dogovoriti sve detalje novog ugovora. Nagađa se kako će transfer biti objavljen u nedjelju nakon što Real odigra utakmicu zadnjeg kola protiv Malage.

Posljednjih dana nagađalo se kako bi James mogao preseliti u Chelsea, koji je navodno ponudio više, no 25-godišnji kolumbijski veznjak želi na Old Trafford.

Da je posao blizu realizacije potvrdio je i Jamesov otac Juan Carlos Restrepo.

"Siguran sam kako dolazi Jamesovih pet minuta. Više volim da moj sin igra u drugom klubu nego da sjedni na klupi u Realu," rekao je Carlos Restrepo.

Rodriguez završava treću sezonu u dresu 'Kraljevskog kluba' u koji je stigao iz Monaca za 70 milijuna eura nakon blistavih predstava na svjetskom prvenstvu u Brazilu. Ipak, nije se uspio izboriti za veću minutažu u jakoj konkurenciji kod trenera Zinedinea Zidanea pa se odlučio na odlazak na 'otok'.

Britanski mediji javljaju kako je James imao samo jedan uvjet prije potpisa ugovora. Želi dres s brojem 10 ukoliko ovoga ljeta Old Trafford napusti Wayne Rooney.

Linker
18. travanj 2024 12:31