Denis Doyle/Getty Images
PIŠE GUARDIAN

PEREZ OPET ŠOKIRA: REAL SE ODRIČE MODRIĆA DA BI DOVEO JEDNOG OD NAJBOLJIH NAPADAČA SVIJETA? Englezi lansirali vijest koja je zagolicala maštu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. listopad 2017. 14:48

Real Madrid ponovno gleda prema sjevernom Londonu i dvorištu Tottenhama. Nije prvi put, samo posljednjih godina iz Tottenhama su dovodili njihove najveće zvijezde poput Luke Modrića i Garetha Balea.

Sada je na meti 'Kraljevskog kluba' Harry Kane i Real će napraviti sve da ga dovede u svoje redove.

Engleski Guardian tako piše da je Realov predsjednik Florentino Perez spreman odreći se nekih svojih najvećih zvijezda kako bi 'upecao' Kanea. Među njima su Gareth Bale, Karim Benzema i naš Luka Modrić. Po navodima engleskog dnevnika Real bi u posao mogao uključiti i više od jednog igrača.

Iako zvuči posve nelogično da je Real spreman odreći se Modrića, Guardian navodi da su hrvatskom veznjaku ipak 32 godine...

Dakako, ovakva vijest ostaje u sferi nagađanja. Moguće je da će Real pokušati isključivo super bogatom novčanom ponudom dovesti Kanea u jednom od najbogatijih transfera ikad, a u slučaju i da u posao uključi jednu od svojih zvijezda vjeruje se da će to prije biti Bale ili Benzema čija forma konstantno oscilira.

Kane je u 2017. godini zabio 43 gola u 37 odigranih susreta. U posljednje dvije sezone ponio je epitet najboljeg strijelca Premiershipa, a trenutno je na diobi drugog mjesta najboljih strijelaca (sa 6 golova, gol manje od vodećeg Lukakua).

Linker
27. travanj 2024 01:37