REUTERS
NOVI ZAOKRET

PERIŠIĆ IPAK U PREMIERSHIP, ALI NE U UNITED? Argentinska legenda: 'To je realno moguće! Odličan je i dobro bi nam došao na oba krila, ali i u sredini'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. kolovoz 2017. 22:52

Transfer u Manchester United mu je najvjerojatnije propao, no Ivan Perišić bi svejedno mogao napustiti Inter i na kraju ipak završiti u engleskom Premiershipu, unatoč tome što se u posljednjih nekoliko dana počela spominjati i velika Barcelona.

Naime, hrvatskog reprezentativca itekako poštuju i u Chelseaju. Bivši igrač 'bluesa' Hernan Crespo u superlativima se izražavao o hrvatskom krilnom napadaču.

"Postoji zapravo realna mogućnost da Perišić dođe u Chelsea. Samo što on igra na lijevom krilu gdje već imamo Hazarda i Alonsa. Međutim, Ivan može igrati na više pozicija jer je odličan igrač. Može igrati i desno, ali i u sredini", razmišlja Argentinac.

Naravno, veliko je pitanje hoće li ga sadašnji klub Inter uopće prodati, iako je već nekoliko puta iz vodstva 'crno-plavih' rečeno kako svaki igrač ima cijenu.

"Perišić je odličan igrač, ali stvarno ne znam hoće li ga Inter prodati. Moje mišljenje je da neće, no sve ovisi o ponudama. Uvijek je isto, sve na kraju ovisi o novcu", naglasio je Crespo.

Linker
16. travanj 2024 14:28