Hanza Media
ODUŠEVIO LJUDE U MILANU

PERIŠIĆU I BROZOVIĆU STIŽE POJAČANJE! 'ODBJEGLI' HRVAT PONOVNO U ITALIJI? Inter stvara megamomčad, a za to mu treba još jedan reprezentativac Vatrenih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2017. 18:37

Hrvatski nogometni reprezentivac, Šime Vrsaljko u posljednje vrijeme dobiva sve više i više prilike kod Diega Simeonea. Razlog tome mogla bi biti i ozljeda standardnog desnog beka Atletico Madrida, Juanfrana, ali Šime je bez obzira na sve sjajno iskoristio njegovo izbivanje s terena i postao gotovo nezamjenjivi član udarne postave Rojiblancosa.

Vrsaljko je u ljeto 2016. stigao u Madrid za 16 milijuna eura iz Sassuola, a kako prenose talijanski mediji, uskoro bi se mogao vratiti u Italiju.

Naime, sjajne igre desnog beka Vatrenih oduševile su ljude u Interu te bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima. Sportski direktor Nerazzurra Piero Ausilio je navodno Vrsaljka pokušao dovesti još prošloga ljeta, ali mu je Hrvat 'pobjegao' u zadnji trenutak.

Hrvat bi bio veliko pojačanje za sastav Intera koji je vrlo tanak na toj poziciji obzirom kako trener Stefano Pioli jedino rješenje ima u liku i djelu Danila D'Ambrosija. Osim Vrsaljka kao jedno od opcija spominje se i Leverkusenov Benjamin Heinrichs za kojeg su zainteresirani i u Manchester Cityju.

Linker
24. travanj 2024 03:39