Reuters / Sergio Perez / REUTERS
BORBA ZA NEYMARA

PIQUE SVIM SILAMA ŽELI ZADRŽATI BRAZILCA, ALI BIT ĆE TO TEŽAK POSAO 'Volio bi da ostane, ali važni su prioriteti! Želite li novac ili osvajati titule'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2017. 12:47

Senzacionalni transfer brazilske zvijezde Neymara iz Barcelone u PSG svakim danom postaje sve relanija priča, barem ako je vjerovati medijskim napisima u inozemstvu. Od obične glasine, kako se činilo - samo jedne u nizu, stvari se ubrzano razvijaju i francuski velikan navodno bi uskoro mogao dogovoriti transfer brazilske zvijezde.

Pored vrtoglave odštete teške 222 milijuna eura, koliko iznosi klauzula za ugovor, treba pronaći sredstva za Neymarovu potencijalnu plaću, koja bi trebala iznositi 50 milijuna eura.

S druge strane njegov suigrač Gerard Pique je za ESPN otkrio kako Brazilac ne zna što da radi kada je u pitanju ovaj potencijalno veliki transfer. Prije nekoliko dana je Španjolac objavio na svojem Twitter profilu kako Neymar ostaje, ali izgleda kako više nije toliko siguran u tu priču.

- Neymar i ja smo jako bliski i volio bi da ostane, ali, trenutno on ne zna što da radi i mi koji smo bliski s njim mu pokušavamo pomoći da donese ispravnu odluku.

Objasnio je i svoju objavu na Twitteru.

- To ga je trebalo natjerati da ostane. Želim da ostane, ali vidjet ćemo šta će se dogoditi. Sve ovisi o tome želi li on to uopće. Radi se o prioritetima. Želite li novac? Želite li osvajati titule? - istakao je stoper Barce.

Linker
24. travanj 2024 12:08