Reuters / Francois Lenoir Livepic
PIŠE THE SUN

POLA ENGLESKE ŽELI DOVESTI SJAJNOG HRVATA Na Wembleyju su 'sve oči' bile uprte u njega! Mediji na Otoku: Želite ga - to će vas koštati 12 mil. eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2017. 13:15

Sjajne igre Lovre Kalinića u dresu belgijskg Genta privukle su veliki broj interesenata iz Premiershipa.

Tako The Sun piše kako su brojni premierligaški uglednici poslali svoje skaute prošlog četvrtka na Wembley na kojem su snage odmjerili Tottenham i Gent u uzvratu 1/16 finala Europske lige, a zadatak im je bio gledati hrvatskog vratara na djelu. I imali su što za vidjeti. Susret je završio 2:2, Gent je izborio osminu finala, a Kalinić je bio jedan od najboljih na terenu.

Engleski tablodi piše kako su Kalinića snimali predstavnici Evertona, Southamptona i West Hama. Kalinić je već bio nadomak transfera u Premiership, konkretno u Aston Villu u siječnju 2016. godine, ali su se tada problemi s dobivanjem radne dozvole ispriječili transferu.


All Goals & highlights - Tottenham Hotspur 2... by Live1Goals

West Hamov menadžer Slaven Bilić itekako je dobro upoznat s mogućnostima 26-godišnjeg bivšeg vratara Hajduka, a vjerujatno bi Kalinićevim transferom momčad napustio jedan od aktualnih vratara Darren Randolph ili Adrian San Miguel.

U Evertonu se trenutno za 'jedinicu' bore Marteen Stekelenburg i Joel Robles, dok je u Southamptonu prvi izbor Fraser Forster.

The Sun spominje kako bi svota od 10-ak milijuna funti (11.7 milijuna eura) trebala biti dovoljna za Kalinićev transfer.

Linker
26. travanj 2024 17:36