Reuters / Andrew Couldridge / REUTERS
NEŠTO JE TRULO U LONDONU

POTPUNI RASPAD SISTEMA U ARSENALU! NAVIJAČI BIJESNI, IGRAČI BJEŽE Tek je stigao prošlog ljeta i već mu je muka: 'Želi otići pod svaku cijenu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2017. 17:44

Po završetku sezone, napadač Lucas Perez će gotovo sigurno napustiti Arsenal u koji je stigao prošlog ljeta za 20 milijuna eura. Do sada je u dresu Topnika postigao ukupno pet pogodaka, uglavnom u Kupu i Ligi prvaka dok u prvenstvu još uvijek nije upsio zatresti mrežu.

Ipak, možda je i glavni razlog tome što uglavnom ne dobiva priliku kod Arsenea Wengera. Gotovo nikada ne započinje utakmicu, a francuski strateg mu tu i tamo zna pružiti 15-ak minuta. Izgleda kako je španjolskom napadaču prekipjelo i odlučio se za promjenu sredine.

Njegov menadžer Rodrigo Fernandez Lovelle istaknuo je kako je s Wengerom jednostavno nemoguće raditi.

- Još nismo dobili službenu ponudu, ali ako ih bude sigurno će otići. Kod Wengera ne dobiva priliku za igru. On želi igrati za veliki klub i bez obzira tko će biti trener, Lucas će otići.

Jedan od zainteresiranih je navodno momčad Milana.

- Milan je veliki klub, ali još nismo s njima imali priliku razgovarati. Bio bi to odličan izbor za njega. Lucas pod svaku cijenu želi otići, jer nije sretan u Arsenalu. Nije ni dobio pravu šansu za igru - istakao je Lovelle.

Linker
25. travanj 2024 07:54