Matej Mitrović
 Joosep Martinson / Getty Images
POSTAO UDARNA VIJEST

PREOKRET NAKON TRANSFERA: BIVŠA LEGENDA REALA ISTISNULA NOVOG VATRENOG Napustio je Hrvatsku u velikom stilu, a sada eskpresno mora tražiti novi klub!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 20. srpanj 2017. 13:56

Bešiktaš se želi riješiti Mateja Mitrovića! To je jedna od udarnih vijesti u medijima iz Istanbula. Štoviše, kažu da ih je Rijeka uvrijedila.

Nakon što je doveo Pepea iz Reala, trener turskog prvaka Senol Günes ne računa na Mitrovića i do kraja prijelaznog roka žele mu naći novi klub. Novinari bliski Bešiktašu pišu da su nezadovoljni onim što je hrvatski reprezentativac pokazao, da su očekivali više, budući da su ga kupili za 4,2 milijuna eura od Rijeke. I što se dogodilo, Rijeka se javila da ga otkupi i ponudila - milijun eura. Glatko su odbili, još se i naljutili, takvu trgovačku logiku Bešiktaš ne može progutati.

Navodi se da je zainteresiran Istanbul Bašakšehir, klub koji je završio na drugom mjestu u prvenstvu, a prije godinu dana je eliminirao Rijeku iz Europske lige. No, gdje će doista Mitrović igrati ove jeseni prerano je reći. Trenutačno je s Bešiktašem u Kini, gdje su jučer imali prijateljsku utakmicu sa Schalkeom.

Linker
23. travanj 2024 20:25