Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix / CROPIX
SELIDBA DESETKE

PREVRTANJA PO SVLAČIONICI MODRIH: BIVŠI DINAMOVAC ODLAZI U DINAMO KAO ZAMJENA ZA BIVŠEG DINAMOVCA Maksimir užurbano slaže križaljku za rušenje Rijeke!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 13. lipanj 2017. 22:06

Iako više nije Dinamov igrač, svejedno je zanimljivo vidjeti gdje će karijeru nastaviti Paulo Machado. Ipak je donedavno nosio Dinamovu desetku. Mogao bi opet. Ali ne zagrebačkog, već bukureštanskog imenjaka.

Naime, rumunjski mediji raspisali su se da je Paulo Machado prva želja Adriana Mutua, glavnog menadžera kluba. Iako je Machado često ponavljao da bi volio karijeru nastaviti i završiti u Portugalu, čini se da je u ovom trenutku bliži jednom drugom podneblju. Zanimljiva je još jedna stvar u toj priči.

Dakle, Machado bi trebao stići kao zamjena za jednog Hrvata, Antuna Palića. Također nekadašnji Dinamov igrač ne želi potpisati novi ugovor, pa je na izlaznim vratima, a ljudi u bukureštanskom klubu tvrde da su vrlo male šanse da do dogovora na kraju i dođe.

Machado i Soudani
Reuters / Matthew Childs / REUTERS

Palić će tako karijeru nastaviti u nekom drugom klubu, možda također u Rumunjskoj, a prazninu bi mogao popuniti Machado. Premda, ne znamo koliko tamošnji Dinamo može platiti, zar doista Machado za taj novac ne bi mogao igrati, recimo, u Portugalu? No, nije to sad, u kontekstu maksimirskog Dinama, više ni presudno, tek toliko da zabilježimo.

Nekih drugih većih novosti baš i nema, slaže se polako igračka križaljka, Modri kombiniraju koga će od juniora i kadeta možda preseliti u Dinamo II, tko će odande i iz prve momčadi otići na posudbe. Načuli smo da bi jedan dio igrača mogao na “kaljenje” i u Sesvete, koje imaju prvoligaških aspiracija, nije nemoguće da neki odu i u zaprešićki Inter. Dakako, nije laka odluka iz Maksimira otići bilo kamo, trebat će tu ponešto diplomacije i još malo “vaganja”, stoga konačnih odluka još nema. Modri s pripremama počinju 21. lipnja, dva dana kasnije odlaze u Moravske Toplice.

Linker
26. travanj 2024 14:54