Manuel Serrano Arce/Getty Images
O TOME SE PRIČA

PROCURILA PRIČA O VELIKOM TRANSFERU Sve je već dogovoreno, skupocjeni suigrač Luke Modrića i Matea Kovačića seli na Otok

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2017. 10:13

Manchester United pronašao je svoje novo veliko pojačanje u redovima Real Madrida.

Kolumbijska radio postaja RCN tako javlja da je Realov veznjak James Rodriguez već dogovorio transfer na Old Trafford, a vijest su prenijeli ugledni španjolski i engleski mediji.

Tamošnji novinar Antonio Casale poziva se na svoje izvore bliske igraču i njegovom agentu Jorgeu Mendesu koji je također menadžer Josea Mourinha, slavnog menadžera Manchester Uniteda. Navodi se da su se Rodriguez i Mendes nedavno sastali s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom da bi mu izrazili nezadovoljstvo igračevom situacijom u klubu i pokazali ponude koje imaju na stolu.

Perez je navodno na njih apelirao da pričekaju do kraja sezone, na što je Rodriguez poručio da već ima sve dogovoreno s Manchester Unitedom i da se samo čeka Realovo odobrenje. Postignut je stoga dogovor da će Real pustiti 25-godišnjeg kolumbijskog veznjaka da ode. Cijena nije poznata, ali Transfermarkt.de igračevu vrijednost procjenjuje na 50 milijuna eura.

Rodriguez je u Real stigao 2014. godine iz Monaca uz odštetu od 45 milijuna eura. Ove je sezone skupio 20 nastupa u Primeri u kojima je upisao 8 golova i 6 asistencija.

Linker
20. travanj 2024 12:56