Foto: Paun Paunovic / CROPIX / CROPIX
OBOŽAVAT ĆE GA

PROSLAVLJENI HAJDUKOVAC I MILJENIK NAVIJAČA PRONAŠAO KLUB Fantazist i 'vagabundo' zapalio susjede: 'On je izniman, s njim idemo na vrh!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. lipanj 2017. 13:39

Senijad Ibričić, bivši nogometaš Hajduka, potpisao je za slovenski klub Domžale.

Domžale su član prve slovenske lige, proteklu su sezonu završile na četvrtom mjestu, a nerijetko se pojave i u europskim natjecanjima, a Ibričića se čak povezivali baš s Hajdukom.

- Senijad je izniman igrač, a to je pokazao u posljednjem prvenstvu. On je već jako zvučno ime u Sloveniji, a njegovim dolaskom želimo naglasiti našu ambiciju da sljedeće sezone budemo u vrhu ljestvice - izjavio je sportski direktor Domžala Matej Oražem.

Bosanskohercegovačkom fantazistu, igraču s profinjenim osjećajem za igru, Domžale su već 12. klub u karijeri i malo gdje se tako dobro snalazio kao u Splitu. Za Majstore s mora zabio je 40 golova u svima natjecanjima i bio je jedan od ključnih igrača u ulasku u skupine Europske lige 2010. godine. Stilom igre osvojio je srca navijača, skandiralo se Ibričićevo ime, crtali se murali.

Osim za Hajduk, igrao je za Podgrmeč, Zagreb, Kasimpasu, Lokomotiv Moskvu, Gaziantepspor, Vardar, Karsiyaku, Speahan... Što bi Goran Karan rekao - pravi 'vagabundo'.

Linker
27. travanj 2024 05:28