REUTERS/Wolfgang Rattay / REUTERS
O TOME SE PIŠE

REAL PRONAŠAO ZAMJENU ZA RONALDA? Španjolci razotkrili tajni sastanak: Kuha se novi najbogatiji transfer u povijesti nogometa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. studeni 2017. 22:18

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez navodno se sastao s Neymarovim ocem kako bi raspravljali o potencijalnom povratku Brazilca u španjolsku Primeru.

Vijest su prenijeli i engleski i španjolski mediji, a ona dolazi svega nekoliko mjeseci nakon rekordnog Neymarovog transfera iz Barcelone u PSG za 222 milijuna eura.

Otkako je stigao na Park prinčeva Neymar je zabio čak 11 golova u 12 utakmica, ali usprkos tomu već se pojavila vijest da bi Neymar mogao dići sidro, a objavio ju je španjolski Mundo Deportivo.

Neymar je bio na meti Real Madrida 2013. godine, ali je umjesto Reala odabrao Barcelonu s kojom je u četiri godine osvojio jedan naslov u Ligi prvaka.

Soccer Football - Champions League - Paris St Germain vs Bayern Munich - Parc des Princes, Paris, France - September 27, 2017   Paris Saint-Germains Neymar reacts    REUTERS/Charles Platiau - RC191DBCAF60
REUTERS/Charles Platiau / REUTERS
Neymar

Navodno u Real Madridu traže nasljednika za Cristiana Ronalda kada Portugalcu istekne ugovor 2021. godine, a pronašli su ju u Neymaru.

Nema sumnje kako je Neymar zasad sretan u Parizu, posebice zbog velikog broja Brazilaca u svlačionici (Alves, Marquinhos, Silva, Moura). A i rezultati su tu budući PSG maršira u francuskom prvenstvu i Ligi prvaka. Ali ukoliko dođe strašna ponuda Reala, a nema sumnje da bi bila riječ o rekordnom iznosu, Neymar bi mogao ponovno mijenjati klub.

Dakako, vijest ostaje u sferi nagađanja, ali svakako je zaintrigirala nogometne fanove.

Linker
19. travanj 2024 10:09