Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
O TOME SE ŠUŠKA

RIJEKA UBRZANO RIJEŠAVA STATUS NEKOLICINE IGRAČA Tomasov opet ide na posudbu, a danas pada konačna odluka

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 25. lipanj 2017. 19:13

Marin Tomasov, po svemu sudeći, ponovo će na posudbu. Nakon što je prošlu sezonu odradio u Al Nassru, kamo ga je doveo Zoran Mamić, ni u novoj sezoni neće biti dio Rijekina kadra.

Pripreme s Bijelima nije počeo jer mu posudba u Saudijskoj Arabiji ističe tek posljednjeg dana lipnja, a kako stvari stoje, neće se ni priključivati treninzima Rijeke. Ime kluba u koji će na posudbu trebalo bi biti poznato danas.

Kada je riječ o posudbi Darija Čanađije u Olimpiju, stvar je malo dalje od realizacije nego što je bila prije nekoliko dana. Budući da Tomislava Gomelta zbog ozljede lista još neko vrijeme neće biti u kadru, a da Bijele očekuju utakmice na dva fronta, priča je s njegovom posudbom, barem zasad, odgođena.

Od ostalih igrača pod ugovorom s Rijekom idućeg bi tjedna trebali biti riješeni i statusi Dangubića, koji bi mogao na posudbu u Celje ili u Spartak Trnavu, odnosno Solomona, za čije je usluge zainteresiran belgijski Lokeren.

Riječani s Rabotničkim pokušavaju usuglasiti detalje vezane uz novu posudbu Milana Ristovskog, a sve, navodno, koče previsoki financijski zahtjevi makedonskog prvoligaša.

Linker
24. travanj 2024 16:32