Foto: Marko Todorov / CROPIX / CROPIX
PRAVI IZAZOV U INOZEMSTVU

RIJEKIN TANDEM NAKON TRANSFERA U NOVI KLUB 'Nadamo se igranju Lige prvaka, imamo ekipu s vrijednim igračima, idemo korak po korak'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. rujan 2017. 22:00

Donedavna nogometaši aktualnog hrvatskog prvaka Rijeke Niko Datković (24) i Ivan Martić (26) ostvarili su transfer u ambicioznog rumunjskog prvoligaša CS Craiovu, a po dolasku u novu zemlju odali su svoje impresije.

CS Craiova trenutačno zauzima drugo mjesto prvenstva Rumunjske i neporažena je poslije osam kola, pa se potajno nadaju Ligi prvaka - najjačem natjecanju na svijetu.

- Nadamo se igrati Ligu prvaka, imamo ekipu s vrijednim igračima, ali idemo korak po korak. Čuo sam lijepe stvari o Craiovi i zato sam došao ovdje, a želim se zahvaliti gospodi Devisu Mangiji i Marcelu Popescuu. Učinit ću sve što mogu da pomognem ekipi - izjavio je Martić, za rumunjske medije, koji je u Rijeku stigao nedavno ali se nije naigrao.

Datković je član Rijeke od malih nogu, ali nikada se nije nametnuo na željeni način, pa mu ovo prilika za iskorak.

- Imamo vrlo dobru skupinu igrača i uvjeren sam da možemo učiniti mnogo pozitivnih stvari. Spreman sam, sve ovisi o treneru. Ako nisam na terenu, potaknut ću ekipu na pobjedu - rekao je Datković rumunjskim medijima.

Prvi ispit u novom dresu Datković i Martić će imati u nedjelju kada CS Craiova gostuje kod lidera prvenstva CFR Cluja koji ima bod više.

Linker
19. travanj 2024 19:16