REUTERS
PIŠE MARCA

RONALDO ODLAZI? NEMA VEZE, STIŽE MBAPPE Real je spreman za odlazak najveće zvijezde: 'Ili u Madrid ili nigdje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. lipanj 2017. 11:30

Na današnoj naslovnici Marce osvanula je velika fotografija Kyliana Mbappea i njegova izjava: 'Ili u Madrid ili nigdje'.

Svjetski mediji već dulje vremena pišu kako je Real Madrid u lovu na 18-godišnje francusko čudo od djeteta iz redova Monaca, a Kraljevskom klubu naklonjena Marca sada piše da je prošlog četvrtka Mbappe Monacovom predsjedniku Ribolovljevu jasno poručio: 'Ili u Madrid ili nigdje'. Interes za njegovim transferom pokazali su mnogi svjetski uglednici poput PSG-a, Manchester Cityja i Arsenala, ali Mbappe inzistira na transferu u Real.

Ostaje pitanje ako zaista dođe do transfera kolika će biti njegova vrijednost, a nagađa se da bi trebalo premašiti 100 milijuna eura. U slučaju da se to i dogodi, bio bi to najskuplji transfer u povijesti Real Madrida.

"Ukoliko Cristiano Ronaldo ostane pri ideji da napusti Real Madrid ovog ljeta dolazak Mbappea bit će aktiviran. Kako stvari stoje danas njegov je dolazak samo pitanje vremena jer je želja francuskog napadača jasna: 'Želim igrati za Real'", zaključuje autor teksta Jose Felix Diaz.

Linker
20. travanj 2024 02:58