Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
TRANSFER BOMBA

S LEGENDOM U LIGU PRVAKA! JEDAN OD NAJBOLJIH VRATARA SVIH VREMENA NA PUTU ZA ENGLESKU? Španjolci bruje - već je potpisao predugovor!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. svibanj 2017. 13:54

Jedan od najboljih vratara svih vremena Iker Casillas na najboljem je putu da svoju karijeru nastavi na Otoku. Naime, ovaj legendarni vratar Real Madrida trenutačno se nalazi na posudbi u Portu, ali obzirom kako mu je istekao ugovor, Španjolac je primoran potražiti novu sredinu, a zainteresiranih svakako ima.

Osim bogatih ponuda iz ‌Kine i Turske, stigla je i ona Liverpoolova koja je zasigurno najprivlačnija Casillasu obzirom kako bi puno veći izazov za njega bilo igranje u Premier ligi nego u nekoj od spomenutih.

Kako prenosi španjolski AS, legendarni vratar već je potpisao predugovor s engleskim divom, a valja napomenuti kako je i glavni strateg Redsa, Jürgen Klopp govorio kako bi ga želio vidjeti u svojim redovima obzirom na činjenicu da nije zadovoljan s Mignoletom i Kariusom.

Osim igranja na Otoku, Casillas bi tako mogao zaigrati i u Ligi prvaka gdje je ranijih godina imao uspjeha s Real Madridom.

Linker
24. travanj 2024 19:15