NK Olimpija Ljubljana
VELIKI IZAZOV

SADA JE SLUŽBENO, BIŠĆAN NOVI TRENER OLIMPIJE 'Veselim se novim izazovima! Olimpija je sjajan klub s velikim potencijalom i dobrim uvjetima za uspjeh'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2017. 16:05

Vijest koju smo ranije najavili sada je dobila svoju službenu potvrdu. Igor Bišćan je i službeno postao novi trener Olimpije potpisavši ugovor na dvije godine.

Nakon što je uveo Rudeš u prvu ligu, napravivši malo čudo, Bišćan je realizirao veliki transfer i potpisao trenerski ugovor svog života. Od igrača i uprave oprostio se u četvrtak navečer na zajedničkoj večeri.

"Veselim se novim izazovima. Olimpija je sjajan klub s velikim potencijalom i dobrim uvjetima za uspjeh. Detaljno sam analizirao utakmice Olimpije i ulogu svakog igrača. S poslom započinjemo odmah, nemamo previše vremena", rekao je Bišćan za službene stranice svog novog kluba.

Presretan dovođenjem hrvatskog stručnjaka na klupu bio je predsjednik Olimpije Milan Mandarić.

"Dobili smo dobrog trenera. Bišćana pamtim iz perioda dok je igrao u dresu Liverpoola. Bio je karakterni igrač, a takav je i kao trener. Pošten je i smiren, a to je ono što nam treba. Mislim da je on čovjek kakvog smo trebali i prezadovoljan sam što je s nama", rekao je Mandarić, prenose slovenski mediji.

Linker
20. travanj 2024 01:33