Stu Forster/Getty Images / Getty Images
REKORDNI TRANSFER

SAMO JE LEGENDARNI VIERI BIO SKUPLJI Inter za 45 mil. eura doveo jednu od zvijezdi Eura

Piše: HinaObjavljeno: 28. kolovoz 2016. 17:01

Portugalski veznjak Joao Mario (23), koji je bio član Sportinga, karijeru će nastaviti u milanskom Interu, a vrijednost transfera je 45 milijuna eura. To je drugi najveći transferu u špovijeti Intera, a rekord drži legendarni Christian Vieri koji je 1999. godine stigao iz Lazija.

Joao Mario je prošao omladinski pogon Sportinga, a 2012. postao je prvotimac lisabonskog kluba. Ovog ljeta bio je jedan od ključnih igrača portugalske reprezentacije koja je osvojila naslov europskih prvaka u Francuskoj.

-------------------------------------------------

Rossi odlazi u Celtu

Talijanski napadač Giuseppe Rossi (29) napušta Fiorentinu, te će karijeru nastaviti u Celti iz Viga, objavili su u nedjelju španjolski mediji.

Prošle sezone bio je na posudbi u Levanteu, u kojem je na 17 utakmica postigao šest golova. Rossi je najbolje partije u karijeri pružio u Villarrealu, gdje je proveo šest sezona, te je postigao 54 gola na 136 utakmica.

No, posljednjih godina njegova karijera je krenula silaznom putanjom zbog brojnih ozljeda. Tijekom karijere igrao je još i za Manchester United, Newcastle i Parmu, dok je za reprezentaciju Italije skupio 30 nastupa i zabio je sedam golova.

-------------------------------------------------

Linker
20. travanj 2024 13:00