Mateo Kovačić
 Susana Vera / REUTERS
KAKAV BI TO POSAO BIO

SENZACIONALNA OTKRIĆA UGLEDNIH ŠPANJOLACA Realu je ponuđeno vrtoglavih 75 milijuna eura za hrvatskog asa, presudio je Zidane!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2017. 14:01

Posljednjih mjeseci smo stalno slušali nagađanja o odlasku Matea Kovačića iz Real Madrida, navodno jer nije zadovoljan minutažom, a jedan od interesenata bio je višestruki talijanski prvak i aktualni europski doprvak Juventus.

Štoviše, čini se da je slavni Juventus prešao s misli na djela pa je tako ponudio čak 75 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca, ali Realovci su jasno poručili da Kovačić ostaje s njima, piše ugledni španjolski As.

Mediji dodaju kako je osnovni razlog za odbijenicu činjenica da će Kovačić imati sve stalnije mjesto u početnoj postavi te da ga trener Kraljeva Zinedine Zidane iznimno cijeni i namjerava koristiti češće nego dosad.

Svakako će i Kovačiću biti drago da će imati sve veću minutažu, a brojne ponude ostaju tek puste želje europskih velikana, ne samo Juventusa, već i Arsenala, Tottenhama i drugih koje se dovodilo u kontekst kupovine.

Kovačić je inače u Španjolsku stigao iz milanskog Intera prije dvije godine, a prve seniorske minute ubilježio je u zagrebačkom Dinamu.

Dodajmo i da iznos od 75 milijuna eura nikada nije ponuđen za nekog hrvatskog nogometaša.

Linker
19. travanj 2024 21:38