Srdjan Stevanovic/Getty Images / Getty Images
TRAŽENA SU ROBA U GRADU

SINIŠA MIHAJLOVIĆ ŽELI DOVESTI ČAK DVOJICU HRVATA? Na meti su mu 'hrvatski samuraj' i Dinamovo čudo od transfera iz 2015. godine

Piše: sportskeNovosti AdministratorObjavljeno: 02. siječanj 2017. 14:38

Hrvatski bi nogometaši mogli biti hit i ovog prijelaznog roka pa tako talijanski prvoligaš Torino želi čak dvojicu hrvatskih stopera.

Domagoj Vida je, nakon što je na njega 'bacio oko' turski Bešiktaš, postao meta Torina koji je Vidu želio i ljetos. Vidi ugovor u kijevskom Dinamu ističe 2018. godine, no ne želi ga prosužiti i za očekivati je da ove zime napusti sredinu.

Dinamo za hrvatskog reprezentativca ne želi pregovarati ispod 5.5. milijuna eura.

U momčad koju vodi Siniša Mihajlović mogao bi i Jozo Šimunović koji je od 2015. igrač Celtica, a iz Maksimira je otišao za impresivnih sedam milijuna eura, javljaju talijanski mediji.

Bivši igrač zagrebačkog Dinama ima ugovor sa škotskim klubom do 2020. godine, a njegova trenutačna cijena je tri milijuna eura. Ipak, teško je da će se tako nešto ostvariti s obzirom na Šimunovićevo ljetno iskustvo u Torinu. Bivši je dinamovac tada već stigao u klub, i po sudu klupskih liječnika pao na liječničkom pregledu, a transfer je propao.

Linker
21. travanj 2024 02:47