Arroyo Moreno/Getty Images
PIŠE MARCA

SITUACIJA JE JAKO OZBILJNA, OGLAŠEN JE ALARM U REAL MADRIDU Predsjednik Perez gasi požar: 'Kraljevi' pokušavaju smiriti Ronalda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. lipanj 2017. 14:01

Vijest koju je lansirala portugalska A Bola da Cristiano Ronaldo želi napustiti Španjolsku glasno je odjeknula u nogometnom svijetu.

Optužbe za poreznu utaju u visini od 14.3 milijuna eura razbjesnile su najveću zvijezdu Real Madrida, koji je već kontaktirao predsjednika Florentina Pereza i izrazio mu svoju želju za odlaskom.

Da napisi A Bole nisu samo medijska nagađanja potvrdila je i renomirana Marca.

"Ronaldo misli da ga se nepravedno optužuje i da ga se tretira neprimjereno. On je svoju odluku već donio, ali na Santiago Bernabeuu se nadaju da će s vremenom uspjeti smiriti Portugalca i natjerati ga da razmisli o svojoj poziciji. Ono što je sigurno je da Real Madrid neće nikoga zadržavati protivno njegovoj volji", piše novinar Marce Jose Felix Diaz.

Basnoslovna ponuda za Ronalda o kojoj se ranije pisalo teška 180 milijuna eura još nije stigla, ali svega je nekolicina europskih klubova koji si mogu priuštiti Ronaldov transfer. Među njima su Manchester United i PSG, a od neeuropskih klubova tu su bogati Kinezi. Marca navodi da bi potencijalnog kupca, zajedno s odštetom i plaćom cjelokupni Ronaldov transfer stajao čak 400 milijuna eura.

"Zasad u Realu pokušavaju 'ugasiti požar', izraziti mu podršku i prva stvar koju su napravili nakon optužbe bila je da mu osiguraju podršku javnosti. Iako u klubu ne planiraju Ronaldov odlazak i nemaju alternativnih planova, postoji puno stvari koje se mogu napraviti s dvjestotinjak milijuna eura", zaključuje Marca.

Linker
25. travanj 2024 02:52