Reuters / Michaela Rehle Livepic / REUTERS
U POTRAZI ZA MINUTAMA

SKUPOCJENO POJAČANJE ODLAZI IZ BAYERNA 'Najmanje 10 klubova se interesira za njega, raspitivao se i Chelsea, uskoro ćemo odlučiti'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 30. srpanj 2017. 19:16

Munchenski Bayern bi mogao poslati Renata Sanchesa na posudbu u neki od europskih klubova, ako je suditi prema riječima dopredsjednika njemačkog kluba Karl-Heinza Rummeniggea.

Rummenigge je svjestan da se Sanchesov status neće pretjerano promijeniti u sezoni ispred nas (lani je samo šest puta počeo utakmicu u Bundesligi).

- Najmanje 10 klubova se zanima za Renata. Conte se posljednji javio nakon naše međusobne utakmice na pripremama i raspitivao. Uskoro ćemo odlučiti - izjavio je Rummenigge o igraču plaćenom 35 milijuna eura prije godinu dana portugalskoj Benfici.

Aktualni prvak Njemačke bi tako primirio 19-godišnjeg Portugalca koji je i sam izražvao želju za odlaskom, spominjao je Milan kao poželjnu destinaciju, no u igri su i engleski premierligaši.

Manchester United je također, uz Chelsea, zagrijan za Sanchesa, Mourinho bi ga volio vidjeti u svojim redovima, a priznao je i kako je pokušavao dovesti sunarodnjaka na Old Trafford još prije godinu dana.

Linker
19. travanj 2024 03:58