Reuters / Craig Brough Livepic
NOVO VELIKO IME

SLAVEN BILIĆ JE KONAČNO SLOŽIO MOMČAD KAKVU JE I ŽELIO Bivši hrvatski izbornik 'upecao kapitalca' s kojim definitivno lovi mjesto u Ligi prvaka!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2017. 01:38

Nakon Pabla Zabalete, Joea Harta i Marka Arnautovića, u West Ham je stiglo još jedno veliko pojačanje. Slaven Bilić tražio je pravo napadačko ime, a to je na kraju i dobio jer u redove njegovih 'hammersa' stigao je Javier Hernandez Chicharito.

Klub iz istočnog Londona na svojim je službenim stranicama predstavio novo pojačanje, 29-godišnjeg napadača meksičke reprezentacije koji je stigao iz Bayer Leverkusena.

Chicharito je u West Ham stigao za 16 milijuna funti, a nakon uspješno obavljenog liječničkog pregleda, igrač je i službeno predstavljen.

"Jako sam sretan što sam se priključio West Hamu. Za mene je Premiership najbolja i najjača liga na svijetu i kada mi se pružila prilika vratiti se ovdje, odmah sam pristao. West Ham je klub koji ima veliku prošlost i još veće ambicije. Mislim da ćemo imati sjajnu sezonu", rekao je Meksikanac.

Inače, Hernandez je najpoznatiji iz perioda provedenog u Manchester Unitedu između 2010. i 2015. godine. Potom je proveo jednu sezonu na posudbi u Real Madridu prije dolaska u Bayer 2015. godine. U dvije sezone u dresu 'apotekara' zabio je 28 golova. Zanimljivo, 'Chicharitov' budući klub, novu premierligašku sezonu otvara 13. kolovoza gostovanjem na Old Traffordu, upravo kod Manchester Uniteda.

Linker
25. travanj 2024 10:46