Reuters / Sergio Perez / REUTERS
PLES MILIJUNA

ŠPANJOLCI OTKRIVAJU! USKORO ĆE SE DOGODITI TRANSFER KOJI ĆE ZATRESTI NOGOMETNI SVIJET Neymar se ne vraća u Barcelonu? Direktno iz SAD-a putuje u Pariz

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2017. 16:38

Već neko vrijeme kruže priče o seobi brazilskog napadača Neymara iz Barcelone u PSG. Ukoliko se ovaj transfer zaista realizira to će uvjerljivo biti najveći transfer u povijesti nogometa obzirom kako su Francuzi navodno spremni aktivirati odštetnu klauzulu u ugovoru koja iznosi vrtoglavih 222 milijuna eura.

Španjolski Sport otkriva novi detalj u čitavoj trakavici, a to je kako se Brazilac vrlo vjerojatno neće vratiti na Nou Camp po završetku priprema u SAD-u već će produžiti prema Parizu gdje bi trebao kompletirati bogati transfer.

Njegov eventualni odlazak iz Barcelone navodno je 'isprovociran' time što Brazilac ne može doći do izražaja pokraj Messija i pokazati svijetu kako je upravo on najbolji nogometaš svijeta.

S druge strane Sport navodi još jedan razlog za 'bijeg', a to je činjenica da je iz Barcelone otišlo nekoliko njegovih sunarodnjaka što je zasmetalo Brazilca. Iako su se Španjolci raspisali o Neymarovom odlasku, s druge strane u Barceloni ne dvoje kako će i iduće sezone nositi dres Blaugrane.

REUTERS/Susana Vera
REUTERS

- On ima ugovor još četiri godine i računamo na njega. On je dio naše momčadi, a uostalom ukoliko želite zadovoljiti financijski fair-play ovakve je klauzule nemoguće aktivirati.

Otkako je stigao u Barcelonu iz Santosa na ljeto 2013. godine Neymar je odigrao 186 utakmica u dresu katalonskog kluba i upisao je 105 golova uz 80 asistencija.

Linker
19. travanj 2024 10:17