REUTERS/Eric Gaillard
UZBUĐENJA U ZAVRŠNICI MERCATA

SPREMA SE DRUGI NAJVEĆI TRANSFER SVIH VREMENA Mbappe okrenuo leđa Monacu, Chelseajev odmetnik ima novog udvarača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. kolovoz 2017. 20:43

Predsjednik nogometnog kluba Olympique de Marseille, Jacques-Henri Eyraud, otkrio je kako su spremni platiti 27,5 milijuna za Diega Costu.

Kako je ranije izrazio želju da napusti Stamford Bridge te se vrati u Atletico Madrid, nije čudno da su se i drugi klubovi uključili u

borbu za ovog 28-godišnjeg španjolskog reprezentativca.

Costa je u sedmom mjesecu 2014. prešao za 38 milijuna eura iz Atletica u Chelsea, a sadašnja mu je vrijednost procjenjena na 50 milijuna, iako će tu cifru teško netko dati s obzirom da se Španjolac više ne nalazi u prvom planu Chelseajeva trenera Antonija Contea.

U 120 nastupa za Bluese, postigao je 58 golova uz 24 asistencije.

Istovremeno se nazire kraj sage o Kylianu Mbappeu. Sky Sports navodi kako je PSG blizu sklapanja transfera vrijednog 128 milijuna funti

i slanja Lucasa Moure u suprotnom smjeru.

Radilo bi se prvo o jednogodišnjoj posudbi, a od sljedećeg ljeta bi Mbappe i službeno bio igrač PSG. Osim toga, spominje se i zainteresiranost Parižana za veznjaka Monaca Fabinha, čime bi vrijednost ta dva transfera prešla i ukupnih 200 milijuna funti. Izvori bliski ESPN FC-u su rekli da je sam igrač izrazio želju da zaigra za rivale.

U dosadašnjih 60 nastupa za klub iz Kneževine, ovaj 18-godišnjak postigao je 27 golova te je asistirao još 16 puta, a osim PSG-a, zainteresirani su i Real Madrid te Manchester City.

Linker
25. travanj 2024 09:58