REUTERS
TRAŽI GA I JUVENTUS

SPREMA SE SENZACIONALAN TRANSFER Hrvatski stručnjak blizu velikog pojačanja: Stiže ikona Real Madrida, pregovori već počeli

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 29. travanj 2017. 10:42

Hrvatski trener na klupi turskog Galatasaraya, Igor Tudor, nastoji dovesti portugalskog braniča Pepea kojem u lipnju istječe ugovor s Real Madridom, navode turske novine Fanatic, a prenose madridski dnevnici Marca i As.

Sportski direktor Galatasaraya Cenk Ergün doputovao je u Madrid kako bi razgovarao sa zastupnikom 34-godišnjeg Pepea te mu ponudio oko 5 milijuna eura godišnje. Turski mediji su još početkom mjeseca pisali kako bi mu klub iz Istanbula mogao ponuditi dvogodišnji ugovor te da su prvi dojmovi pozitivni s obje strane. Stoper ima ponude iz Kine, a u Turskoj tvrde da se zainteresirao i talijanski prvak Juventus.

Španjolski mediji su još ranije odbacili mogućnost da Pepe ostane u Madridu. Europski prvak ga namjerava zamijeniti 20-godišnjim Jesusom Vallejom, reprezentativcem mlade španjolske reprezentacije, kojeg ove sezone vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač u Eintracht Frankfurtu. Vallejo se u lipnju vraća s posudbe u Real Madrid gdje će se pridružiti stoperima Sergiju Ramosu, Raphaelu Varanu i Nachu Fernandezu. Pepe je od 2007. odigrao 337 utakmica za Real Madrid no ove sezone je nastupio samo 18 puta te je trenutno ozlijeđen.

Linker
24. travanj 2024 01:54