REUTERS
ŽELE GA U ISTANBULU

SPREMILI PONUDU KAKVU BI RIJETKI ODBILI, ALI MANDŽU NEMA NAMJERU NAPUSTITI ITALIJU Bivši klub Slavena Bilića nudi bogatstvo za Vatrenog

Piše: HinaObjavljeno: 24. svibanj 2017. 21:37

Ako je za vjerovati talijanskim medijima, turski Bešiktaš navodno je spreman ponuditi ugovor Mariju Mandžukiću. Hrvatskom reprezentativcu ugovor s Torinezima ističe 2019. godine, ali on se ipak još koju godinu vidi u Torinu.

Ipak, Turci su sjajnom napadaču, koji je bio jedan od glavnih nogometaša Maxa Allegrija ove sezone, spremni ponuditi čak sedam milijuna eura godišnje plaće.

Za razliku od Juventusa u Bešiktašu bi se vratio na svoju staru poziciju, točnije u samom vrhu napada gdje je igrao većinu svoje karijere. Mandžo bi više od ičega želio produljiti svoj ugovor s talijanskim divom, ali u Torinu su u ovom trenutku fokusirani isključivo na finale Lige prvaka i teško da će pregovori započeti prije završetka sezone.

Valja istaknuti kako je Mario Mandžukić ove sezone postigao je deset i upisao osam asistencija, a kroz čitavu sezonu je osim spomenutog pokazivao nevjerojatnu dozu borbenosti i požrtvovnosti.

Linker
23. travanj 2024 17:38