REUTERS/Thilo Schmuelgen / REUTERS
ODLAZAK NA NOU CAMP

STIGLI TANKERI S LOVOM IZ PARIZA, PA U BARCI EKSPRESNO KRENULI U ŠOPING Francuzi otkrivaju: Katalonci sve dogovorili sa zvijezdom Borussije Dortmund

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 07. kolovoz 2017. 21:24

Odigrana je utakmica Njemačkog superkupa, Bayern je spretno i sretno stigao do trofeja na travnjaku najvećeg suparnika Borussije. Međutim, dvoboj u Dortmundu pokazao je kako su obje momčadi daleko od idealne forme, a kako se čini i od idealnih postava.

Bavarci pate zbog velikog broja izostanaka, Neuer, Boateng, Alaba, Bernat, Robben i James ozlijeđeni su i Ancelotti još neko vrijeme neće moći računati na njih. Protiv Borussije ozlijedio se i Javi Martinez, koliko će Bask izostati još nije poznato.

- Naravno da je titula važna. Odigrali smo koncentrirano, zadovoljan sam time, pogotovo što u pripremnim utakmicama to nije bio slučaj. No, kada se igra za nešto ozbiljno nema razloga za brigu, Bayern je opet pravi - rekao je Carlo Ancelotti.

Njegov kolega s druge strane Peter Bosz također ima puno nepoznanica uoči početka prvenstva. Reus, Schmelzer, Götze, Guerreiro, Schürrle su ozlijeđeni, ali veći problem je vijest koja se jučer pojavila u francuskim tiskovinama. Naime, L’Equipe doznaje kako je Barcelona sve dogovorila s Ousmaneom Dembeleom. Sjajni mladi ofenzivac Borussije po tim navodima trebao bi potpisati dugogodišnji ugovor s Kataloncima.

- Sigurno godi zanimanje takvog kluba, vidjet ćemo kako će se sve rasplesti - rekao je prije nekoliko dana 20-godišnji Francuz.

U Borussiji niječu da je stigla ikakva ponuda iz Barcelone, a Eurosport navodi da bi odšteta mogla dosegnuti 100 milijuna eura.

- To je premalo - rekao je o toj temi Hans Joachim Watzke.

Čini se da izvršni predsjednik Borussije zapravo počinje licitaciju, uostalom, Barcelona ima Neymarovih 222 milijuna eura na računu.

Linker
23. travanj 2024 17:30