REUTERS
VELIKI PREOKRET

SVE JE VEĆ BILO GOTOVO, A ONDA JE JEDNA SITNICA ZAUSTAVILA VELIKI TRANSFER Najbolji mladi nogometaš svijeta bio je na korak do odlaska u Njemačku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2017. 21:39

Sportski direktor RB Leipziga, Ralf Rangnick otkrio je za njemačke medije kako je njegov klub u jednom trenutku bio vrlo blizu dovođenja jednog od najboljih mladih nogometaša svijeta i trenutačno velike zvijezde francuskog PSG-a, Kyliana Mbappea.

Ovaj fenomenalni nogometaš je prošloga ljeta potpisao bogati ugovor s PSG-om i tako postao drugi najskuplji igrač u povijesti. Monaco je za njegov transfer u Pariz u džep pospremio vrtoglavih 180 milijuna eura, ali sve se moglo razviti totalno drugačije da je mladi Francuz 2015. godine prihvatio ponudu Leipziga.

- Dogovor je bio pred samom finalizacijom, ali tadašnji trener Alexander Zoringer napustio je klub i nismo znali tko će ga naslijediti. Mbappeov otac je rekao kako će sina pustiti u Leipzig samo ako ja budem trener. Naravno, to mu nisam mogao obećati i na kraju od transfera nije bilo ništa, istakao je Rangnick.

Linker
19. travanj 2024 10:48