Ruters
MOGU SAMO SANJATI

TALIJANI DONOSE PRIČU KOJA GRANIČI ZA ZNANSTVENOM FANTASTIKOM Pokupovali su 'pola' Europe, a iduća meta im je ni manje ni više nego Cristiano Ronaldo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2017. 15:02

Otkako su stigli u Milan, bogati Kinezi na San Siro su doveli svu silu nogometaša i nemaju namjeru stati, a sve u svrhu svrgavanja Juventusa s trona talijanskog nogometa.

Do sada su Rossoneri već doveli Francka Kessiea (Atlanta), Hakana Calhanoglua (Bayer Leverkusen), Fabija Borinija (Sunderland), Ricarda Rodrigueza (Wolfsburg), Leonarda Bonuccija (Juventus), Lucasa Bigliju (Lazio) te Andrea Silvu (Porto).

Mediji u italiji, točnije Sky Sports navodi kako bi njihova iduća meta trebala biti ni manje ni više nego Cristiano Ronaldo. Isti izvor donosi informaciju kako su se čelnici kluba nedavno sastali s menadžerom nogometaša, Jorgeom Mendesom te se raspitivali oko Portugalca. Ipak, u čitavoj priči postoji mali 'problem', a to je odšteta koju bi trebali uplatiti na račun 'kraljevskog kluba', a ona iznosi vrtoglavih 200 milijuna eura.

Na sve to u Milanu bi trebali osigurati i plaću za Portugalca koja bi se kretala oko 32 milijuna eura. Naravno da ovu vijest treba shvatiti samo kao običnu špekulaciju jer velika većina je uvjerena kako niti Milan, a i svi ostali nemaju prevelike šanse za njegovim dovođenjem.

Iako su se prije nekoliko mjeseci pojavile priče kako je Ronaldo nezadovoljan životom u Madridu i načinom na koji su se prema njemu odnosili kada je bio optužen za utaju poreza, izgleda kako se čitava situacija smirila i ukoliko ne dođe do nekog spektakularnog obrata, Portugalac bio trebao ostati na Bernabeu.

Linker
19. travanj 2024 15:11