AK BijuRaj/Getty Images / Getty Images
BUĐENJE DIVA

TALIJANSKI DIV UTUKAO MILIJUNE U POJAČANJA I NEMA NAMJERU STATI Na San Siru se kuju veliki planovi, a sve je podređeno rušenju Juventusa i Ligi prvaka

 
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2017. 23:29

Nakon što su Kinezi kupili klub, Milan je oziljno krenuo ulagati u pojačanja. Već nekoliko godina Milan nije na onoj razini na kojoj bi navijači željeli da bude, a sada je prvi cilj vratiti klub na staze slave gdje je nekada bio.

Prva stepenica je naravno vrh talijanskog nogometa, a zatim bi na red došla i Europa. U prilog tome da su se stvari počele pomicati ide i činjenica da je na San Siro već stiglo nekoliko zvučnih imena za koje su u Milanu izdvojili oko 145 milijuna eura, a izgleda kako neće stati samo na tome.

U klub su stigli Musacchio iz Villarreala za 18 milijuna eura, Kessie iz Atalante za 28, Conti također iz Atalante za 24, Calhanoglu za 22 milijuna iz Bayer Leverkusena, Andre Silva iz Porta za 38 i Rodriguez iz Wolfsburga za 15 milijuna eura, dok je Borini došao na posudbu.

Ovakve vijesti raduju navijače Milana koji su posljednjih godina navikli na ne toliko jaka imena kada su pojačanja u pitanju. Ali, da bi se Juventus skinuo s trona trebat će još puno posla. Kao primarni cilj ove sezone zacrtan je plasman u Ligu prvaka.

Linker
01. svibanj 2024 23:15