Profimedia, Cordon Press
PRENIJELI SVJETSKI MEDIJI

TO BI BILA PRAVA SENZACIJA Španjolci otkrivaju: Mourinho na Old Trafford dovodi Rakitića i 'žrtvuje' zvijezdu za koju je Man. United platio bogatstvo?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2017. 10:38

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho navodno je ozbiljno zagrizao za dovođenje Ivana Rakitića (29) u redove svoje momčadi i za njega je spreman 'žrtvovati' jednu od svojih zvijezda.

Vijest je lansirao španjolski Diario Gol, a prenijeli su ju brojni engleski i svjetski mediji poput Daily Stara i ESPN-a.

Navodno je Mourinho impresiniran Rakitićevom dinamikom igre i taktikom i ne smeta mu što je Rakitić u zrelim igračkim godinama. Naprotiv, upravo takve igrače preferira. Diario Gol tvrdi da bi u slučaju realizacije posla u suprotnom pravcu put Barcelone krenuo 21-godišnji Anthony Martial, igrač kojeg je Manchester United doveo iz Monaca u bogatom transferu čija se vrijednost s bonusima penje do vrtoglavih 58 milijuna funti.

Od Mourinhovog preuzimanja klupe Martial nije izborio stalnu poziciju u udarnoj postavi, iako ove sezone dobiva više prilika.

Ostaje za vidjeti hoće li Mourinho pokušati posegnuti za Rakitićem već u siječnju i kakva će biti Barcelonina reakcija u tom slučaju.

Linker
20. travanj 2024 10:32