CROPIX
'ULICA' JE REKLA SVOJE

TRANSFER KOJI JE ZATRESAO HRVATSKU PODIJELIO I NAJVJERNIJE 'Pošaljite ga na sjevernu tribinu!; Dinamo bi bio prvak i bez njega...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2017. 11:56

Nakon što je u četvrtak, na zadnji dan prijelaznog roka 'kompromisnim rješenjem' zaključen transfer riječkog napadača Marija Gavranavića u redove rivala Dinama (Rijekin napadač trebao bi pristupiti Modrima u zimskom prijelaznom roku), društvene mreže su eksplodirale, komentari se brojali u stotinama, telefoni užarili od poziva i poruka...

Ništa čudno, priča oko transfera Marija Gavranovića u Dinamo odjeknula je poput prave eksplozije zadnjeg dana prijelaznog roka i u velikoj mjeri podijelila reakcije riječkih navijača. Jedni su osuđivali igrača, drugi klub, treći pak pravdali cijelu priču, strogo iz poslovnog kuta, kao jedini logičan i razuman potez Rijeke.

Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Prenosimo jedan dio komentara s Facebooka HNK Rijeke i Sportskih novosti, mišljenja su, kao i uvijek, potpuno različita...

To bi bio posao godine za Dinamo. Šteta za Rijeku jer igra Europu.

Kakva je to trgovina kad zadnji dan prodaš najboljeg napadača konkurenciji koja je na konopcima!?

Gavranovića posaljite na sjevernu tribinu do prvog mjeeseca kad odlazi.

Sve mi je jasno, ali ne igrati Europsku ligu???

Gavranović je najveći dinamovac među prvoligaškim igračima, Zoran Mamić ga, tada dok je došao u Rijeku, nije želio. Strašan igrac. Konačno jedan pravi transfer. BRAVO DINAMO!

Realno kako igra ove godine ni Rijeka mu ne bi vise produžila ugovor!! Pošto mu ističe ugovor koji vjerovatno nije htio produžiti pa su ga zato i prodali.

Rijeci je gavranović donio 4 milje eura. Toliko o tome kako je igrao.

Dvostruko slavlje: pojačati se igračem kojim se tako oslabljuje izravan protivnik :)

Nije mi jasna poanta ovog transfera? Dinamo ne igra europu i čisto sumnjam da im je Gavranović potreban za naslov u hnl-u. Dok s druge strane Rijeka već zaostaje za dinamom, igra europu, znači bitka na dva fronta, i prodaje najboljeg igrača. Sve mi se čini da je špina kod rijeke presušila, pa brže bolje prodaj dok još nešto možeš dobiti. A nije dugo niti trajala ta lijepa priča. Svako je krojač svoje sudbine, a rijeka je tražila instant uspjeh, to su dobili s par godina igranja eurpe, osvajanjem naslova, ali čini mi se da će pad na margine nogometa biti još brži.

Konačno kvalitetni igrač, samo mi nije jasno kako ga nisu prije prepoznali prošle sezone kad se igrala Liga prvaka

Dinamo je postao filijala Rijeke. Tko iz Rijeke ode u Dinamo - propada, a iz Dinama u Rijeku - procvjeta. Druge godine Gavro u Rudešu, a Pavičić u Portu.

Dinamo bi bio prvak i bez njega, mogli su ga dovesti sljedeće godine besplatno, pranje novca...Još jednom se pokazalo da Mamić drži sve konce u nažem nogometu, može kako hoće, tko pita Rijeku, samo navijaci vjeruju u poštenje kojeg nema pa nema, osim onima koje to cini sretnima!

Dobar posao za Rijeku, pa taj ne može nego dat gol sa crte. Nema 50 kila, ne može pretrčat nikoga, moraju mu sve servirat. Da je imala boljeg napadača lepa priča bi garant bila u ligi čampiona.

Kakva katastrofalna politika kluba, prodati najboljeg igrača izravnom konkurentu ,postali smo Dinamo 3, sramota Miškovića. Ne idem više na Rujevicu koja ionako nije naš stadion nego je to Kantrida i uvijek će ostati.

Linker
20. travanj 2024 03:53