Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images / Bongarts/Getty Images
PIŠE T. NIČOTA

TRANSFER O KOJEM SE NAGAĐALO POLJEDNJIH DANA Agent se javio i otkrio pravu istinu o povratku velikog talenta na Maksimir

Proteklih dana u medijima su se zakotrljale priče o potencijalnom povratku Josipa Brekala u Dinamo. Evo što o svemu kaže njegov agent
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 22. siječanj 2017. 15:27

Jurica Vranješ bio je ovih dana poput (anti)junaka iz westerna. Ono naoružani odmetnik uleti u saloon, a svi odjednom stanu, gledaju ili počnu bježati. Tako se Vranješ ovih dana pojavio u Wolfsburgu, na razgovorima s čelnicima kluba i odmah su počele priče. S obzirom da je on zastupnik Josipa Brekala, nije trebalo dugo da se rode senzacije. Josip odlazi iz kluba, makar na posudbu, a jedna od mogućnosti je i povratak u Dinamo.

- Evo, baš smo Josip i ja u avionu, polijećemo za Zagreb, stižemo - javio se Jurica Vranješ, onda se počeo smijati.

- Šalim se, naravno, haha. Čitali smo baš sve te priče koje se pojavljuju, moram reći da u tome nema istine. Točno je jedino da sam ja nekoliko dana već u Njemačkoj, da smo pričali s ljudima iz Wolfsburga, ali Josip zasad ne ide nikamo.

Znači, ostaje se boriti među ‘Vukovima’?

- Ovdje je tek šest mjeseci, mlad je igrač i jako se dobro prilagodio. Naučio je i jezik, priča njemački jako dobro, svi su njime zadovoljni, nema razloga za ikakvu paniku. Josip je tu, čeka svoju šansu, danas Wolfsburg igra s HSV-om, vjerujem da će Brekalo biti na klupi. Uglavnom, nema nikakvih drastičnih promjena, svi su uvjereni, i igrač i klub da sve ide po planu i da će imati mjesta u Wolfsburgu - kazao nam je Vranješ.

Linker
19. travanj 2024 19:27