Bongarts/Getty Images
NA POMOLU PREOKRET KAO IZ FILMA

TRANSFER ŽIVOTA HRVATSKE ZVIJEZDE Vatreni tjera slavnog trenera da 'pojede diplomu': Kaznio ga je, pustio za siću, a sada će tu grešku masno platiti?

Na taj način priznati pogrešku zaista bi bio potez velikog trenera i velikog čovjeka. A Klopp se više puta pokazao upravo takvim
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. ožujak 2017. 13:52

Ivan Perišić već je dulje vrijeme po mnogima najbolji hrvatski nogometaš. Iako sav šlag, kada su takvi izbori u pitanju, uglavnom poberu Luka Modrić, Ivan Rakitić i Mario Mandžukić, krilo Vatrenih je u pravilu najkonstantniji hrvatski igrač.

Svako malo pojavi se vijest o nekom većem europskom klubu koji je 'bacio oko' na Perišića, no uglavnom se ispostavi kako od toga neće biti ništa. Međutim, čini se kako će se ovog ljeta ipak dogoditi veliki transfer.

Engleski mediji pišu kako Jürgen Klopp želi ponovno trenirati Ivana Perišića kojeg je već vodio u Borussiji Dortmund, a ovaj će za par mjeseci preseliti na Anfield u redove Liverpoola i to za 35 milijuna eura.


INTER-LAZIO GOL BROZOVIC COPPA ITALIA 31-01-17

Perišić je u Inter stigao iz Wolfsburga za 16 milijuna eura i proda li ga Inter za 35, bit će to svakako poslovno dobar potez milanskog kluba.

Zanimljiva je međutim povijest između Ivana Perišića i Jürgena Kloppa. Naime, Perišić je u ljeto 2011. stigao u Borussiju Dortmund iz Club Bruggea za pet milijuna eura, no u godinu i pol koliko je nosio žuto-crni dres nikako nije izbio u prvi plan, iako je bilo jakih bljeskova.

Perišić se požalio hrvatskim novinarima kako ne dobija nikakvu potporu od Kloppa kojeg je optužio da favorizira neke druge igrače. Klopp je na to reagirao tako što je kaznio Perišića, javno ga kritizirao i stavio na transfer listu te prodao u Wolfsburg za osam milijuna eura. Ostvari li se transfer u Liverpool bit će to zaista svjetski rarirtet i veliki potez Nijemca koji bi tako priznao da je prije četiri godine ipak pogriješio.

Linker
22. travanj 2024 23:30