Reuters / Darren Staples / REUTERS
TO BI BILO BAŠ ZANIMLJIVO GLEDATI

TROFEJNI GIGANT SKOVAO 'PODMUKLI' PLAN Hitno prodaju skupo plaćene zvijezde, a sve da bi izvršili 'pljačku godine'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2017. 01:16

Njemački velikan prodaje dvije skupocjene zvijezde - Douglasa Costa i Renata Sanchesa - kako bi namaknuo sredstva da kupi ponajboljeg igrača Arsenala Alexisa Sancheza, tvrde njemački mediji.

Sanchez vjerojatno odlazi iz Londona kroz nekoliko tjedana, nekoliko europskih velikana je ozbiljno zagrizlo, ali čini se da ih Bayern namjerava 'preveslati' i posve neočekivano ugrabiti čileansku megazvijezdu!

- Možda ćemo svjedočiti nečemu što Bayern još nije vidio - nagovijestio je predsjednik kluba Uli Hoeness i zakotrljao lavinu nagađanja čim je dodao da su voljni prodati Costu i Sanchesa.

Iako je taj dvojac plaćen ukupno 65 milijuna eura, ipak nisu oduševili. Mladi Portugalac je gotovo stalno ozlijeđen, a brazilski ofenzivac ima sličnih problema. Ne igraju previše kod Ancelottija, a interesa iz inozemstva ima. U prvom redu stoje veliki engleski klubovi Manchester United (koji cilja na obojicu), zatim City, Juventus i PSG koji bi htjeli Costu odnosno Monaco i Marseille koji bi htjeli Sanchesa...

Puno je kombinacija, a Bavarce veseli činjenica je svatko od njih platiti otprilike onoliko koliko su i sami svojevremeno dali Benfici odnosno Šahtaru.

Što se tiče Alexisa Sancheza, njegov agent Fernando Feličević već je održao razgovore s bavarskim čelništvom, prošli su u pozitivnom tonu, a Bayern je spreman sruštiti vlastiti rekord i učiniti Čileanca najplaćenijim igračem kluba. Plaća bi mu iznosila 400.000 eura tjedno, dok trenutačno najplaćeniji igrač - Robert Lewandowski - zarađuje 350.000 eura po tjednu.

Ne treba čuditi, Arjen Robben i Franck Ribery su dali svoje, imaju 33 odnosno 34 godine i jasno je da sve teže udovoljavaju standardima ovog velikog europskog kluba koji uvije puca na najviše i želi biti na krovu Europe iz godine u godinu.

Inače, Sancheza se najviše povezivalo s Juventusom i Manchester Cityem, no kako stvari stoje - Bayern je bio brži i konkretniji pa ne bi trebalo čuditi da dođe do velikog preokreta i, recimo to tako, 'pljačke' godine jer nema sumnje kako je Alexis Sanchez jedan od najtraženijih nogometaša na svijetu ovoga ljeta.

Linker
26. travanj 2024 20:24