Hajduk.hr
ODABRALI MAKSIMIR

'U HAJDUKU NE BI OSTAO NI ZA MILIJUNE, U DINAMU ĆE MU BITI BOLJE' Ljubav između Bijelih i obitelji 'novog Luke Modrića' odavno je pukla

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 21. lipanj 2017. 11:06

Daroviti dječak Jakov Anton Vasilj, rođen 2002, iskoristio je mogućnost da istekom stipendijskog ugovora s Hajdukom ode dalje. Odabrao je Maksimir.

- U Dinamu će mome Jakovu Antonu biti najbolje – rekao je otac Zoran Vasilj, prenosi Slobodna dalmacija.

Dinamo Hajduku 'oteo' mladića koji bi mogao napraviti veliku karijeru

- Bili smo i u kampu Liverpoola i u kontaktu s još nekoliko klubova iz Europe, ali ja ne želim da mi dijete sa 15 godina postane gastarbajter. Polako. Sad ćemo u Dinamo. Tu će nam biti najbolje. A otići iz Hajduka odlučili smo još prije dvije godine, htjeli smo odmah, ali tada nismo mogli. Morali smo ispoštovati ugovor na snazi. Sad je istekao – objašnjava nam tata Zoran.

‘Novi Modrić’

Tako je to, Hajduk je doveo iz Dinama na primjer Pasaričeka, a iz Rijeke Franka Kovačevića, ali sad gubi darovitog Vasilja koji je potpisao za Dinamo.

On je mlađi brat Ivana Jakova, koji je svojedobno iz Zadra doveden u Hajduk, ali se nije naigrao u prvom timu. Usput, Ivan Jakov je sad nedavno bio u redovima Splita i sad će vidjeti gdje i kako dalje. Međutim, u fokusu je mlađi brat Jakov Anton koji je bio u mladom uzrastu Hajduka. U Zagrebu mu već tepaju “novi Modrić”. Iz Zadra je.

Doveden iz Hajduka. Intrigantno. Još onda govorilo se da je mlađi brat Vasilj pravi “pick” Hajduka, izuzetan talent. Ali, ljubav Hajduka i obitelji Vasilj iz Zadra pukla je prije dvije godine.

Problem stariji brat

Otišli su kući u Zadar i jedva jedvice se vratili u Poljud. Bio je to kolovoz 2015.

- Da, u pitanju je bio odnos prema starijem sinu. Ali, ne bih ja to više povlačio po medijima. Bilo pa prošlo, zapravo ću učiniti uslugu Hajduku da zašutim.

Rekli ste da ni za milijune ne bi ostao u Hajduku?

- Da, odlučili smo otići još tada.

Linker
19. travanj 2024 21:11